Napi menük | Éttermek
Da Mauro
Kossuth utca 4.
Rólad
Vendégül látni fantasztikus érzés.
Legyél Bárki Nekünk egy a fontos, mérhetetlenül jól érezd Magad.
Kifogástalan alapanyagokon kívül minden alkotásunkban ott marad egy kicsi a szívünkből lelkünkből.
Szüntelenül azon igyekszünk, hogy tudnánk Nektek örömet, nyugalmat szerezni ebben a kis családias légkőrben, miközben odakint rohan a világ.
14. heti ajánlat
-
Hétfő
Kukorica krémleves, fűszeres tortilla chips
A, „Pollo alla crema con funghi” – tejszínes gombás csirke, rigatoni tészta,
parmezán
B, Párizsi bundában sült csirke, zöldborsós jázmin rizs
C, Rizottó zeller velouté-ben, erdei gombák, rukkola, parmezán
MAURO EBÉD MENÜ – 3350.- FT
NAPI LEVES + ’A’,’B’ VAGY ’C’ FŐÉTEL -
Kedd
Minestrone Genovese – olasz zöldségleves, pesto, parmezán
A, Kijevi csirkemell, lecsós burgonya
B, Paella Valencia – tengergyümölcsei, grillezett zöldségek, csirkehús, tarja,
chorizo, sáfrányos rizs
C, Rizottó zeller velouté-ben, erdei gombák, rukkola, parmezán
MAURO EBÉD MENÜ – 3350.- FT
NAPI LEVES + ’A’,’B’ VAGY ’C’ FŐÉTEL -
Szerda
Mexikói pikáns bableves, juhsajt
A, Rakottkrumpli
B, Magos bundában sült brie sajt, vörösáfonyás jázmin rizs, aioli
C, Rizottó zeller velouté-ben, erdei gombák, rukkola, parmezán
MAURO EBÉD MENÜ – 3350.- FT
NAPI LEVES + ’A’,’B’ VAGY ’C’ FŐÉTEL -
Csütörtök
Mentás zöldborsó leves, pirított kolozsvári, szarvasgomba olaj
A, Autentikus BBQ oldalas, hagymás tört burgonya, coleslaw
B, Csirkemell fetával és aszalt paradicsommal töltve, pirított rizs,
petrezselyem pesto
C, Rizottó zeller velouté-ben, erdei gombák, rukkola, parmezán
MAURO EBÉD MENÜ – 3350.- FT
NAPI LEVES + ’A’,’B’ VAGY ’C’ FŐÉTEL -
Péntek
Újházi tyúkhúsleves
A, Rántott borda, langyos bajor burgonya saláta
B, Túrógombóc kalács morzsában, házi baracklekvár, vaníliás tejfel
C, Rizottó zeller velouté-ben, erdei gombák, rukkola, parmezán
MAURO EBÉD MENÜ – 3350.- FT
NAPI LEVES + ’A’,’B’ VAGY ’C’ FŐÉTEL
kapcsolat
- Cím: Kossuth utca 4.
- Telefon: 06305300451
- Mobil: 06305300451
- Web: www.maurofehervar.hu
- E-mail: pbarczi@yahoo.com