Városlista
2024. október 7, hétfő - Amália

Hírek

2019. Július 31. 05:02, szerda | Belföld
Forrás: MTI/Fotó: MTI/Illyés Tibor

Négy robbanótestet semmisítettek meg a tűzszerészek Tatárszentgyörgyön

Négy robbanótestet semmisítettek meg a tűzszerészek Tatárszentgyörgyön

Négy, korábban Budapesten talált, már a helyszínen hatástalanított világháborús robbanótestet semmisített meg az Magyar Honvédség I. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezrede kedden Tatárszentgyörgyön.

Gajdos Milán kommunikációs tiszt elmondta: három robbantógödörben négy eszközt helyeztek el. Az elsőben két százkilós szovjet robbanótest volt, az egyiket a Vörösmarty tér felújításakor, a másikat egy Csörsz utcai építkezésen találták. A második gödörben egy 250 kilós brit légibomba volt, amelyet a Bozsik-stadion egykori edzőpályájánál találták, a harmadikba pedig egy egytonnás amerikai légibomba került, amely a Duna medréből bukkant elő március végén Budafoknál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 07. 08:04, hétfő | Belföld

Labdarúgó NB I - Hazai siker a paksi rangadón, először vesztett pontokat a Ferencváros

A Paks hazai pályán 3-1-re legyőzte a címvédő Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának zárómérkőzésén.

2024. Október 07. 08:02, hétfő | Belföld

Matteo Salvini: megszületett az európai népek szövetsége, amely békét akar

Megszületett az európai népek szövetsége, amely békét akar - jelentette ki Matteo Salvini, aki a Patrióták Európáért politikusai beszédei után zárta a Liga nagygyűlését a lombardiai Pontidában vasárnap.

2024. Október 07. 07:56, hétfő | Belföld

Meteorológia: a hét közepén ismét újabb esőre kell készülni

A jövő hét elején a reggeli ködfoltok feloszlását követően többórás napsütésre lehet számítani, de szerdától ismét változékonyabbá válik az időjárás és többfelé kell esőre készülni.

2024. Október 07. 07:52, hétfő | Belföld

Gázrobbanás történt Tapolcán, egy ember megsérült