Városlista
2024. június 29, szombat - Péter, Pál

Hírek

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: krone.at

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

Az eset még péntek este történt. Az édesanya otthon volt a két gyermekével, de éppen a konyhában tartózkodott. A 9 hónapos csecsemő eközben - eddig tisztázatlan körülmények közt - kizuhant a családi ház erkélyéről.

A gyermek egy gyeppel borított részre esett. A mentőket azonnal kihívták, és a kicsit kórházba szállították, de ott nem sokkal később meghalt.

A rendőrök arra gyanakszanak, hogy a csecsemő halálához köze lehet a 11 éves testvérének, aki egy „neurológiai rendellenességben” is szenved. A hatóságok vizsgálatot indítottak az ügyben – írta a Kronen Zeitung.

Fotó: Pixabay

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 28. 13:21, péntek | Bulvár

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport, az üdültetés 200 millió forintos költségét a Pro Filii Alapítvány állja.

2024. Június 27. 07:31, csütörtök | Bulvár

Ferencz Orsolya: nagy nemzeti büszkeség a magyar űrhajósprogram

A kutatási-tudományos projektek végrehajtása mellett a fiatalok inspirációja kiemelt feladata a magyar űrhajósprogramnak, de az országnak is nagy nemzeti büszkeséget jelent

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.